donderdag 24 februari 2011

BLOG Award
Mijn dag begint goed. Ik zit na drie dagen hard werken met een bakje koffie heerlijk iedereen zijn blog te bezoeken en daarnaast heb ik van Diana een `blog award` heb gekregen! Wat een lief cadeautje. Heel erg bedankt voor deze award en ik geniet ook echt elke maandagavond weer van ons geklets en alle inspiratie waar wij elkaar in onderdompelen. Jammer dat ik a.s. maandag er niet bij kan zijn, hoewel!

Maar nu de lastige taak om deze award door te geven aan 4 blogs en mijn keuze is gevallen op:

Ik volg het blog van Klaske nog niet zo lang, maar de inspiratie spat er vanaf. Klaske is met vele projecten bezig en één daarvan is de Nearly Insane. Een grappige bijkomstigheid is dat haar kat Kitty heel erg lijkt op één van onze katten.

Annelein Design
Een heerlijk blog om met een kopje koffie te bekijken. Altijd berichten met heel veel inspiratie, mooie foto's (hoezo jaloers!) en zij maakt niet alleen quilts, maar heeft vele hobby's. Ook maakt zij altijd melding van weer nieuwe Bom's, stitchery clubs, etc. Een echte aanrader.

Alice in Hobbyland
Alice maakt net zoals ik ook lingerie, maar doet daarnaast nog veel meer. Ongelooflijk wat een tempo zit er bij haar in, echt. Ze versiert een basic t-shirt in een design shirt en nog vele andere dingen. Haar uitvoering van de Queen Anne's Lace Scarf is echt prachtig. Alice heeft pas gestaan op de huishoudbeurs, dus misschien ben je haar al tegen gekomen. Gauw even kijken.

Carrement Chouette78
Als je van uilen houdt dan is dit HET blog "to be", echt prachtige ontwerpen. Ik verklap niets, maar ik zou maar snel gaan kijken.

Iedereen nog een heerlijke dag toegewenst en ik ga gauw iedereen zijn blog bezoeken want ik loop al een goed weekje achter.

Groetjes

3 opmerkingen:

Klaske zei

Dank je wel Yvonne!!
Dat is inderdaad een lastige taak om hem door teg even, ze verdienen het allemaal, die als je het niet erg vind..
Jij ook een fijne dag, het is een heerlijk weertje om bij de kachel blogs te lezen!!

Crazypatch zei

dank je wel Yvonne. en bedankt voor de links die me zal toelaten om een aantal blogs die je liefde te ontdekken, vriendschappen

Annelein zei

Wat leuk Yvonne en wat schrijf je een lieve woorden over mijn blog. Dat is precies waarom ik een blog heb.

Een hele leuke verrassing...

Related Posts with Thumbnails