dinsdag 15 februari 2011

Kom maar zomer / Come on Summer

Ik heb weer een nieuwe bikini die helemaal klaar is voor de zomer! De stof heb ik gekocht bij Kantje Boord in Amsterdam. 

Again I have finished a bikini for our summer! The fabric I bought at Kantje Boord in Amsterdam.

Bikini 2011

Verder ben ik momenteel bezig met "Stitching for Christmas". In oktober vorig jaar hebben een aantal gezellige quiltdames (Dorry, Ingrid, Barbara, Sandra, Gerda, Joke Ellen, Jacqueline en Janine) elk een stitchpatroon gemaakt en van deze 9 patronen heeft Janine een quilt gemaakt. Iedereen in Blogland heeft de gelegenheid gekregen om elke week een nieuwe stitch patroon te downloaden. Ik heb alles op mijn PC gezet en ben nu bezig om alle plaatjes op de stof te krijgen. Waarom nu? Wel omdat mijn man nu eindelijk voor mij een lichtbak heeft gemaakt. Echt heel lief en heerlijk om mee te werken. Ik kijk er al naar uit om dan gewoon heerlijk op de bank te stitchen.

Quilt van Janine (Quiltgebeuren)

I am also currently working with "Stitching for Christmas". In October last year a number of cozy quilt ladies (Dorry, Ingrid, Barbara, Sandra, Gerda, Joke Ellen, Jacqueline andJanine) each made a stitch pattern and with this nine patterns made Janine a quilt. Everyone in Blogland was given the opportunity every week a new stitch pattern to download. I've put everything on my PC and am now working on to get all the images on the fabric. Why now? But because my husband finally made me a light box. Really sweet and great to work with.
I'm looking forward to just relax on the couch with my stitching.


Nog een heerlijke dag!

4 opmerkingen:

Saskia zei

Wat een leuke bikini heb je gemaakt! Hopen dat het gauw weer zomer wordt.

Herkenbaar stofje van Kantje Boord.

Saskia

Diana zei

wat leuk zeg die bikini. Ik blijf het knap werk vinden.
groetjes
Diana

Alice zei

Leuke bikini heb je gemaakt, staat ook nog op mijn lijstje om te maken, je resultaat inspireert wel. Gr. Alice

Terray zei

Wat knap dat je zelf bikini's kan maken, lastig stofje om mee te werken. Maar ik vind m super leuk geworden.
Leuk he die stitching for Christmas, ik ben er ook aan begonnen, maar het is nog niet af. STraks in september pak ik m er weer bij, nu nog zoveel andere projecten ;-)

Groetjes
Tertia

Related Posts with Thumbnails