zaterdag 15 januari 2011

Leuke blogs (nederlands)

Ondanks dat ik mij nog niet super voel wil ik jullie nog een aantal hele leuke blogs ter inspiratie geven. Ik heb deze dames gevonden via swapbot. Volgens mij is dat echt een verslaving.

Allereerst Kim, een hele bezige dame, die naast haar blog Kimminita ook nog een Etsy shop en een Dawanda shop heeft. In haar Etsy Shop staat veel vintage spulletjes en soms ook want `handmade`. Zij heeft de Tantanne bag al gemaakt, die nog bij mij op mijn verlanglijstje staat! Kim gaat meedoen aan de Sew Spoiled Cabrio Tote Sew Along. Echt een aanrader dit blog.


Dan gaan we het hebben over het blog van Susan die net terug is van haar vakantie in Nepal en zij heeft daar weer veel inspiratie opgedaan. Ook heeft ze voor Stichting De Wensboom twee prijzen mogen decoreren met echt een prachtig resultaat. Ze maakt hele leuke hoesjes voor Ipod, etc. ook op bestelling, dus gauw kijken!


En als laatste ga ik het hebben over het blog van Nynke. Nynke houdt van Hoodwinked oftewel werken met vilt. Zij maakt echt allerlei artikelen met vilt, ongelooflijk. Voordat ik haar blog bezocht heb ik nooit geweten wat je allemaal met vilt kunt maken, echt prachtig. Nynke heeft een Etsy shop, maar zij maakt ook spulletjes in opdracht.


Ik zou van alle drie de blogs nog veel meer kunnen laten zien, maar ik zou het juist leuk vinden als jullie gezellig zelf gaan kijken. Veel kijkplezier!


1 opmerking:

hoodwinked zei

Je vind een stukje van jouw blog op die van mij

http://hoodwinked-diezijnleuk.blogspot.com/2011/01/blog-over-de-blog-van-zomooizohip-en.html

Groetjes nynke

Related Posts with Thumbnails