donderdag 2 september 2010

New inspiration / Nieuwe inspiratie

Hoi hoi,

Ja ik ben lang weg geweest, maar de vakantie was dan ook heerlijk. Om er vast een beetje in te komen heb ik voor jullie een paar inspiratie items opgezocht, te weten:

Wie lijkt het leuk lijkt om na de zomer weer wat leuke plekjes te creëren voor de vogels om lekker voedsel weg te halen. Wel ik kwam nu een "Tea Cup Bird Feeder tutorial" tegen op het blog van Cap Creations. Na even zoeken heb ik hier al een leuk kopje voor gevonden. En ik ga binnenkort aan de slag om deze te maken voor het terras bij ons achter. Resultaat volgt binnenkort.


http://capcreations.blogspot.com/2010/04/tea-cup-bird-feeder-tutorial.html


Wie lijkt het leuk om van een krant of tijdschrift een gifttasje te maken. Ik kwam op het blog "How about orange" hiervoor een heel uitgebreide uitleg voor tegen. Dat is leuk om weg te geven of dadelijk een speciale Sinterklaas of Kerst tasje te maken.
http://howaboutorange.blogspot.com/2010/07/how-to-make-gift-bags-from-newspaper.htmlBij Eloleo kwam ik het kringloopproject tegen oftewel haar nieuwe voornemen voor het jaar 2010. Geen gebruik meer maken van plastic tasjes, maar alleen boodschappen doen met zelfgemaakte. Zij heeft voor dit project ook een patroon ontworpen, zodat wij allemaal met haar mee kunnen doen.Ik hoor het wel als jullie lekker aan het genieten zijn.

1 opmerking:

gewoon gezellig zei

Wat een leuke ideeën weer! Ik ga es even lekker neuzen!! Dank voor de tips!!

Groetjes Hilde

Related Posts with Thumbnails