woensdag 25 januari 2012

Borduursel en give-away

De afgelopen periode ben ik een beetje afgedwaald van het quilten maar ik heb af en toe 's avonds het borduren opgepakt. Ik heb ooit wat gratis patroontjes opgeslagen op mijn computer en daar ben ik mee aan de slag gegaan.
 


Beide borduursels hangen nu gezellig te zijn in onze toilet naast alle gezellige engeltjes. De lijstjes waren van goud maar deze heeft mijn DH wit gespoten.


Ik heb ook een give-away gewonnen. Ik heb een prachtig borduurpatroon mogen winnen, genaamd Button Homes, van NenneDesign (KLIK), echt een super patroon met twee van die schattige knoopjes. Ik ben dan ook blij dat ik deze heb mogen winnen en binnenkort is zeker één van de twee patronen gemaakt. Janet heeft op haar blog NenneDesign regelmatig een give-away dus geef haar even een bezoekje. Janet nogmaals heel hartelijk bedankt.
Button Homes        


Maar waar kom ik nu achter! 's Avonds kan ik het steeds slechter zien en ik denk dat ik echt toe ben aan een daglichtlamp. Maar als ik hiervoor op het internet ga kijken dan moet ik zeggen dat er wel heel veel keus in is en ook veel prijsverschil. Welke moet ik nu nemen? Misschien hebben jullie al zo'n lamp en vertel mij dan gauw wat de voordelen of misschien wel de nadelen zijn van jouw lamp. Ik hoor ze graag.


Zoals jullie lezen is je inschrijven op een mooie give-away echt de moeite waard. Zo kwam ik op het internet nog een leuke give-away tegen bij Verry Berry Handmade. Zij heeft maar liefst 11 prijzen te winnen en allemaal prachtige stofjes en welke quiltster wil nu niet graag stofjes winnen!


Quilt ze en tot gauw!


7 opmerkingen:

quiltlodge gerda zei

Hoi Von, leuke borduursels. Hoop ze binnenkort "live" te aanschouwen. Joepie!!!!

Klaske zei

Leuk je borduurtjes,ik benzelf helaas geen goede borduurster, dus ik geniet altijd van de borduurwerkjes bij een ander.
Ik steek op één of andere manier altijd naast.....
Lijkt mij ook wel wat een daglichtlamp..

AnitaS zei

Leuke borduurwerken en wat fijn dat je gewonnen hebt. Ik heb een daglichtlamp van the Daylight Company. Een klein exemplaat dat je uit kan klappen. Voor mij handig want dan kan ik hem meenemen in de caravan.

Debbie zei

Leuk die borduurtjes en de give away die je hebt gewonnen is ook erg leuk!! Ik ben op het moment ook weer even aan het borduren geslagen i.p.v. quilten.... ach het blijft handwerken!! :-) Over de daglichtlamp: ik heb een opvouwbare daglichtlamp en ik kan alleen maar zeggen, het is een investering en je weet daarna niet meer hoe je het ooit zonder hebt kunnen stellen!! Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Groetjes, Debbie

Dear Jo zei

Ik heb een daglichtlamp op voet met een loep en die was niet goedkoop. In de keuken gebruik ik ook een daglichtlamp, maar dat is een spaarlamp die ik in een bureaulampje heb gedraaid. Zo'n lamp kost maar € 16,00 en geeft een zee van licht. Vooropgesteld natuurlijk dat je al een geschikt lampje hebt.
Leuke borduurtjes heb je gemaakt!!!!

Hennie zei

Leuke borduurwerkjes heb je gemaakt Yvonne ! ! !

Fijn weekend Hennie.

Yvonne aka sommeke zei

Mooie borduurwerken!
Ik heb ook zo'n inklapbare van Daylight! Een investering misschien maar ze is het echt wel waard! We moeten onze oogjes verzorgen, hé!

Related Posts with Thumbnails