zondag 13 november 2011

Eerste Give-away / First Give-away


Wat leuk om te zien dat er zoveel mensen meelezen op mijn blog. Ik heb nu al ruim honderd volgers. En hier komt mijn eerste give-away.


Momenteel ben ik het huis aan het opruimen en gisteren is de goed heilig man "Sinterklaas" weer aangekomen. Elk jaar werd dan door de meiden en mij ons Sinterklaasservies en allerlei spulletjes tevoorschijn gehaald en alles werd netjes door de meiden ingericht in onze huiskamer. Na de intocht bij ons in het dorp gingen we snel op de fiets naar huis om naar de Sint op televisie te kijken samen met chocomelk en de heerlijkste pepernoten.


Tegenwoordig komt Sinterklaas niet meer bij ons langs, maar de spullen hebben wij nog steeds. Daarom hebben wij bedacht om een aantal attributen en boeken weg te geven als give-away om andere weer veel plezier te laten beleven aan deze spulletjes die ons toch wel een beetje dierbaar zijn. Van het Sinterklaasservies kunnen we nog even geen afscheid van nemen.
Bij het neerzetten van de spulletjes voor de foto's komen er een heleboel leuke en spannende herinneringen naar boven, gedachten over de leuke Sinterklaasavonden, het voorlezen bij het naar bed gaan, het zingen bij de verwarming, de vragen over hoe en wat, het zien van de film "Het paard van Sinterklaas in de bioscoop, waarbij beide meiden op mijn schoot zaten te huilen omdat er een paard dood ging, allemaal heerlijke herinneringen die wij toch wel blijven koesteren.


Wat kunnen jullie doen voor deze give-away:
1. Volger worden of volger zijn.


2. Een berichtje achterlaten en daarbij aangeven voor welke
    give-away jij wilt meedoen. Als je niets aangeeft dan maken
    mijn dochters wel een keuze.


Op zondag 27 november om 18.00 uur sluit deze give-away, zodat alles nog ruim op tijd bij jullie kan zijn.


Het zou leuk zijn als jullie de give-away vermelden op jullie blog maar het is geen must!

 Sinterklaas, Amigo en Zwarte Piet

 Huis met Sinterklaas en Zwarte Piet op het dak.
Kun je samen met de (klein-) kinderen de dagen tot 5 december aftellen!

 Een boekje met allerlei Sinterklaasliedjes en een boekje vol verhalen,
spelletjes en lekkernijen.

Het grote Sinterklaasboek van Anne Takens met
tekeningen van Dagmar Stam

Vergeten jullie niet de schoen te zetten!


13 opmerkingen:

AnitaS zei

Een heel leuk en lief idee. Ik doe niet mee. We hebben geen kleinkinderen en vieren geen Sinterklaas. We snoepen wel hoor.

Heleni zei

Gefeliciteerd met je honderd+ volgers. Ja dat is leuk hè, dat zoveel mensen je blog bezoeken.
Wat een enige giveaway. Ik wil graag een kansje wagen en zou willen kiezen voor het huis met Sint en Piet maar de andere spulletjes zijn ook erg leuk.
Jouw link zet ik op mijn blog.

groetjes Heleni

quiltlodge gerda zei

Hoi meid, ja natuurlijk doe ik mee En natuurlijk ga ik voor het aftelhuisje. Anna is zich dit jaar voor het eerst echt bewust van het hele gebeuren. Gister naar de intocht geweest; met Piet op de foto (maar wel stiekem met haar handje in die van papa,) gisteravond liedje gezongen en schoentje gezet en vanmorgen heel nieuwsgierig naar beneden, maar Oooo wat spannend, durfde ze niet de kamer in te gaan. Ik ga je give away vermelden, maar weet alleen niet hoe jullie die buttons er op zetten. Dus het komt in een gewoon berichtje O.K.?

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hartstikke leuk idee. Ik doe niet mee want hier rijdt Sint ook voorbij en ik heb nog geen kleinkinderen dus ik laat hem voorbij gaan. Gefeliciteerd met meer dan 100 volgers.
Groetjes Anita

Klaske zei

Dat is leuk, een give-away. Ik doe niet mee hoor,De Sint rijd ons huisje voobij tegenwoordig nu de kinderen wat ouder zijn, maar wil je toch even feliciteren met de 100 volgers....Nog een fijne avond

MeidenMama zei

Ik vind het een geweldige give away, maar wil je de spulletjes niet bewaren voor je kleinkinderen in de (verre) toekomst??

Als je het wel weggeeft...ik vind vooral het nachtjes aftellen erg leuk. Mijn meiden zijn drie en twee en zullen er nog flink wat jaren met plezier mee aftellen totdat het eindelijk 5 dec. is en de Sint echt de kadootjes komt brengen

Jane in Wales zei

Wat een leuke give-away!Ik wil heel graag mee doen. Hier in Wales is geen sinterklaasfeest, en ik mis het elk jaar weer. De Sinterklaas, Amigo en Piet zou ik dan op de schoorsteenmantel kunnen zetten als herinnering.
groetjes
Jane

Wendy B. zei

Wat een superleuke give-away! Ik wil heel graag meedoen voor het aftelhuisje, dat vindt mijn zoontje helemaal geweldig....

Groetjes Wendy

Anoniem zei

Wat een leuke give away! Ik wil graag moet doen voor de boeken. Ik vind het erg leuk om in boekjes te kijken met mijn nichtje, voorlezen begint ook te lukken, maar soms is het moeilijk voor haar om zo lang stil te zitten, maar wijzen en praten over prentjes is al erg leuk ;)

Carin zei

Wat een superleuke give away. Ik doe heel graag mee voor het onderste boek !! Ik ben WEG van de tekeningen van Dagmar Stam en ik moet je ook eerlijk bekennen dat ik zelf nog graag zulke boeken eens lees. Ik heb dus meer van zulke boeken in huis en als hier eens kleintjes komen dan weet je al wat er gebeurd ... juist ... voorlezen !!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je honderd volgers, natuurlijk zou ik graag met je give-away willen meedoen voor de houten items!
groetjes Marijke

pauline zei

Via via kom ik toevallig terecht. Wat heb je een leuk blog. Als ik weer op "grote" PC zit ga ik eens lekker bijlezen. Maar ik zou wel een kansje willen wagen voor de Zwarte Piet. Sinterklaas staat al voor het raam, dus misschien kun je de prijs in tweeën delen mocht ik een van de gelukkigen zijn.
Groetjes en nog een fijne dag

Anoniem zei

Proficiat met alle volgers! Als ik je in m'n Google reader zet, volg ik je ook, hé!
En als ik eventueel win, kies ik voor Sint, Piet en het paard van de eerste foto! Zo leuk!
Goe weekend nog!

Related Posts with Thumbnails