zondag 18 september 2011

Top klaar van Stitching for Christmas/Top ready of Stitching for Christmas

Binnenkort beginnen (eigenlijk is eentje al begonnen!) een aantal BOM's voor mij en dit wetende ben ik bezig om nog een aantal projecten nog snel "even" af te maken. Anders heb ik gewoon teveel overal liggen en dat maakt mij altijd zeer onrustig. Jammer genoeg heb ik de afgelopen twee weken behoorlijk last van mijn rug en daardoor schiet het ook niet heel erg op.


Nadat ik gisteren eerst op het hockeyveld stond bij mijn jongste dochter ben ik bij thuiskomst direct begonnen aan het snijden van stoffen om de blokken van Stitching for Christmas 2010 aan elkaar te kunnen zetten. Vandaag heb ik de blokken van Stitching for Christmas aan elkaar gemaakt met stoffen van Atelier Bep. Ik heb hiervoor de stoffen gebruikt die eigenlijk waren bedoeld voor de kerstkrans!
 De top is klaar!

 De achtergrondstof van de blokken ooit een keertje
ontvangen via een swap. Beetje sneeuweffect!

Vogelkrans met Swarovski kralen


Verder ben ik bezig met een kattenquilt van Atelier Bep voor een tante van mijn DH. De stoffen zijn geknipt en een aantal stukken zitten al aan elkaar. Deze wil ik af hebben voor de herfstvakantie want dan zien wij elkaar.


Dus ik ga weer snel verder.


Quilt ze!

4 opmerkingen:

Terray zei

Hoi Yvonne,

Super mooi geworden en lekker op tijd voor Kerstmis.
ik ben er vorig jaar ook aan begonnen maar die van mij is nog lange niet af.

groetjes
Tertia

Bernadet zei

Lekker bezig!

Anoniem zei

Mooie kleuren heb je gebruikt en ruim op tijd voor kerst!
groetjes Marijke

huismuzz zei

Wat een leuke top is het geworden,nu nog afmaken voor de kerst he.Heb de mijne vorig jaar maar gelijk afgemaakt maar moest wel doorzetten om niet in de verleiding te komen om het weer op de onafgemaakte stapel te leggen.

Groetjes Patricia

Related Posts with Thumbnails