donderdag 8 september 2011

Nearly Insane and some UFO´s become AFFO´s

Momenteel zijn we bezig om de kamers van Mabel en Zillah op te knappen en het vordert al aardig. Echter afgelopen weekend ben ik door mijn rug gegaan en het doet momenteel veel pijn! Nu ligt zowel het opknappen als het quilten op een zeer laag pitje.


Ik ben een tijdje afwezig geweest maar heb niet helemaal stilgezeten. Ik heb gewerkt aan de blokken van de Nearly Insane en bij blok 18 werd ik Completly Insane. Blok 18 is maar tweemaal uitgehaald en uiteindelijk iets anders in elkaar gezet en ondertussen was ik ruim anderhalve week verder!


We are currently busy with the rooms of Mabel and Zillah to refurnish and already progressing nicely. But last weekend I went through my back and I have currently a lot of pain! Now both, the renovation and quilting, are at a very low ebb.

I have been away for a while but did not quite sit still. I've been working on the blocks of theNearly Insane Block 18 and I was completly Insane. Block 18 is only taken out twice and finally put together something else and now I was more than a half weeks!

 Blok 15

 Blok 16

Blok 17

 Blok 18
Blok 19

 Blok 20

 Blok 21


Ook heb ik een zomerjurk van tricot afgemaakt en daarop nog een vestje gemaakt en de jurk heb ik dan ook al aangehad ondanks het weinige mooie weer. Daarnaast nog een zomerjurk afgemaakt, want deze lag al ruim een jaar bijna klaar op een stapel! 
Maar daar heb ik nog geen foto´s van dus die laat ik over een paar dagen zien.


I also made a summer dress and then finished a cardigan for on the dress. I've already worn it despite the weather. Additionally completed a summer dress. I started with the dress more than one year agoBut I have now no pictures of the dresses and cardigan, but I will show them within a few days.


Happy Quilting!


1 opmerking:

Bernadet zei

Heel mooi geworden!
Tot zondag?????

Related Posts with Thumbnails