donderdag 8 april 2010

Open-atelier

Naast de diverse workshops hebben wij elke vrijdagochtend (muv schoolvakanties) van 08.30 tot 12.30 uur Open-Atelier. Het Open-Atlier is bedoeld voor een ieder, wel of niet creatief, die graag zijn of haar hobby wilt beoefenen of juist een bepaalde workshop bij ons wilt volgen of heeft gevolgd.

Elke week maken wij met elkaar allerlei creaties onder het genot van een kopje koffie of thee. De locatie is wijkcentrum Intermezzo in Capelle aan den IJssel (in de wijk 's Gravenland).

Dit is handig voor als u te weinig ruimte heeft thuis, of juist die stok achter de deur nodig heeft of u vindt het gewoon gezellig om creatief bezig te zijn met anderen. Volgens ons absoluut de manier om leuke inspiratie op te doen!

In principe is de prijs van het Open-Atelier exclusief materiaal (dit kun je bij ons kopen of zelf meenemen), maar inclusief gebruik van gereedschap en de nodige tips en adviezen. Koffie of thee zijn natuurlijk wel inbegrepen.

Ook heeft u de mogelijkheid om een strippenkaart van 10-lessen bij ons aan te schaffen en deze strippenkaart blijft één jaar geldig. Jij komt dus wanneer het jou uitkomt! n werkstuk. Absoluut de manier om inspiratie op te doen!

Dag : elke vrijdagochtend (muv schoolvakanties)

Tijd : 08.30 - 11.30 uur

Locatie : Wijkcentrum Intermezzo, Puccinistraat 86, Capelle aan den IJssel

Wie : voor iedereen (wel of niet creatief)

Prijs : EUR 7,00 per ochtend of EUR 60,00 voor een 10-strippenkaart

1 opmerking:

Myriam zei

je vis en Belgique mais cela reste..un peu loin....

Related Posts with Thumbnails