donderdag 24 februari 2011

BLOG Award
Mijn dag begint goed. Ik zit na drie dagen hard werken met een bakje koffie heerlijk iedereen zijn blog te bezoeken en daarnaast heb ik van Diana een `blog award` heb gekregen! Wat een lief cadeautje. Heel erg bedankt voor deze award en ik geniet ook echt elke maandagavond weer van ons geklets en alle inspiratie waar wij elkaar in onderdompelen. Jammer dat ik a.s. maandag er niet bij kan zijn, hoewel!

Maar nu de lastige taak om deze award door te geven aan 4 blogs en mijn keuze is gevallen op:

Ik volg het blog van Klaske nog niet zo lang, maar de inspiratie spat er vanaf. Klaske is met vele projecten bezig en één daarvan is de Nearly Insane. Een grappige bijkomstigheid is dat haar kat Kitty heel erg lijkt op één van onze katten.

Annelein Design
Een heerlijk blog om met een kopje koffie te bekijken. Altijd berichten met heel veel inspiratie, mooie foto's (hoezo jaloers!) en zij maakt niet alleen quilts, maar heeft vele hobby's. Ook maakt zij altijd melding van weer nieuwe Bom's, stitchery clubs, etc. Een echte aanrader.

Alice in Hobbyland
Alice maakt net zoals ik ook lingerie, maar doet daarnaast nog veel meer. Ongelooflijk wat een tempo zit er bij haar in, echt. Ze versiert een basic t-shirt in een design shirt en nog vele andere dingen. Haar uitvoering van de Queen Anne's Lace Scarf is echt prachtig. Alice heeft pas gestaan op de huishoudbeurs, dus misschien ben je haar al tegen gekomen. Gauw even kijken.

Carrement Chouette78
Als je van uilen houdt dan is dit HET blog "to be", echt prachtige ontwerpen. Ik verklap niets, maar ik zou maar snel gaan kijken.

Iedereen nog een heerlijke dag toegewenst en ik ga gauw iedereen zijn blog bezoeken want ik loop al een goed weekje achter.

Groetjes

dinsdag 15 februari 2011

Kom maar zomer / Come on Summer

Ik heb weer een nieuwe bikini die helemaal klaar is voor de zomer! De stof heb ik gekocht bij Kantje Boord in Amsterdam. 

Again I have finished a bikini for our summer! The fabric I bought at Kantje Boord in Amsterdam.

Bikini 2011

Verder ben ik momenteel bezig met "Stitching for Christmas". In oktober vorig jaar hebben een aantal gezellige quiltdames (Dorry, Ingrid, Barbara, Sandra, Gerda, Joke Ellen, Jacqueline en Janine) elk een stitchpatroon gemaakt en van deze 9 patronen heeft Janine een quilt gemaakt. Iedereen in Blogland heeft de gelegenheid gekregen om elke week een nieuwe stitch patroon te downloaden. Ik heb alles op mijn PC gezet en ben nu bezig om alle plaatjes op de stof te krijgen. Waarom nu? Wel omdat mijn man nu eindelijk voor mij een lichtbak heeft gemaakt. Echt heel lief en heerlijk om mee te werken. Ik kijk er al naar uit om dan gewoon heerlijk op de bank te stitchen.

Quilt van Janine (Quiltgebeuren)

I am also currently working with "Stitching for Christmas". In October last year a number of cozy quilt ladies (Dorry, Ingrid, Barbara, Sandra, Gerda, Joke Ellen, Jacqueline andJanine) each made a stitch pattern and with this nine patterns made Janine a quilt. Everyone in Blogland was given the opportunity every week a new stitch pattern to download. I've put everything on my PC and am now working on to get all the images on the fabric. Why now? But because my husband finally made me a light box. Really sweet and great to work with.
I'm looking forward to just relax on the couch with my stitching.


Nog een heerlijke dag!

dinsdag 8 februari 2011

Tweede van de twaalf projecten / Second of the twelve projects

Zo het tweede project voor 2011 is klaar en het is de kleine quilt die ik in een les bij Willie Alers bij het Quiltgebeuren in Brielle ben begonnen. Hij ligt nu heerlijk op de eettafel in onze woonkeuken. Snel door naar het tweede project, volgt snel.


So the second project for 2011 is ready and it is a small quilt that I teach at the Willie Alers by Quiltgebeuren in Brielle started. He is relaxing on the dining table in our kitchen. Quickly to the second project will follow soon.

Detail:


Have a nice day!

zondag 6 februari 2011

Leeg mandje voor de katten / Empty basket for the cats

In de winter liggen onze katten altijd heerlijk op de verwarming om vooral het niet koud te krijgen, stel je voor!
In winter, the cats always like to focus on the heater so they would not getting cold, imagine!


Omdat de verwarming wel smal is hebben wij bij de Action een mandje gekocht en deze aan de verwarming vastgemaakt, zodat de katten relaxed konden genieten van de warmte.
Because the heating is narrow, we bought a basket at the Action and fixed it on the heater, so the cats could relaxed enjoy the warmth.


Tja, ik vond het mandje wel erg kaal en heb met allerlei stofjes, die ik heb ontvangen via swap bot, een klein kleedje gemaakt voor de katten. Ziet er gelijk veel leuker uit, toch!
Well, I found the basket very bald and have all kinds of fabrics, which I received through swap bot, and made a small outfit for the cats. Looks like a lot nicer, anyway!

So, now is the first item of the twelve projects for 2011 finished!

Related Posts with Thumbnails